några av mina från weheartit

2014-01-31 / 22:42:21

Fredagsmys

2014-01-31 / 22:06:07
 
Har fortfarande inte hittat min kameraladdare så har inte kunnat göra några roliga inlägg, ska leta vidare!

Idag åkte jag iallafall till skolan trots sjukdom, kunde inte missa redovisningen och naturkunskapen. Kämpade mig igenom hela dagen ända till klockan 16 även fast det var plågsamt, passade på att fixa min nya fina klocka och samtidigt ta en välförtjänt fika med mina fina vänner Cornelia och Natasha också. Har precis myst ner mig i sängen och tänker stanna här hela kvällen, måste verkligen se till att bli helt frisk nu! 

frukost

2014-01-30 / 12:15:00
 
Jag ligger fortfarande hemma sjuk. Gick upp som vanligt och åt frukost för jag tänkte pallra mig i väg till skolan, men det slutade med att jag gick och la mig igen. Nu sitter jag och försöker komma på några snygga headeridéer samt bra inlägg, det går sådär faktiskt.. Hittar inte min laddare till kameran och det gör mig galen! Får ta ett röj på rummet så kanske den dyker upp, tills dess får det duga med iphonebilder.

blogga

2014-01-29 / 15:59:00
 
Jag har funderat ett tag på det här med att börja blogga igen, jag vill ha någonstans att lägga upp bilder för att sedan kunna kolla tillbaka på allting och därför tänkte jag ge bloggandet en ny chans! Header, presentation av mig själv och lite sånt där fix får komma senare, tänkte ändå bara ha bloggen lite privat för mina närmsta och mig själv nu i början, så får vi se hur det blir sedan helt enkelt!
 
Just nu ligger jag hemma sjuk så jag har väl egentligen ingenting jätteroligt att skriva. Ville bara testa ett första inlägg hihi! Har en hel del plugg att ta i tu med så jag ska väl sätta i gång med det nu istället! 
 
 
RSS 2.0