Dagen

2014-03-27 / 18:38:53


Idag har jag sett ut såhär! 

Började 09.40 och slutade 14.40 idag, vilket var sjukt skönt! Inte så jätte ansträngande lektioner heller så dagen har gått relativt fort. Efter skolan tog jag och Cornelia en sväng på stan, jag var tvungen att köpa nya block. Därefter gick vi tillbaka till skolan och städade våra skåp, helt frivilligt! Men känner jag oss slarvmajor rätt lär det vara lika stökigt imorgon igen! ;) Gick och gjorde nya naglar också, blev helbeiga denna gång, väldigt nöjd :) 

Nu sitter jag och väntar på bussen, har inget plugg idag heller så ska bara hem och slappa, så skööönt! 

Frukost

2014-03-23 / 14:24:01



 
Åt såhär god mysfrulle med Pau förut, hon åkte nyss hem och jag ligger och kollar på pll i soffan. Standard! Måste ta tag i lite plugg sen, gjorde aldrig det igår så det är god tid nu. Jag har blivit så slarvig och skjuter bara upp på saker hela tiden, det måste bli en bättring!! 

Fredagskväll hos Pauline

2014-03-22 / 17:01:50






I gårkväll bjöds det på god middag hos världens bästa Pauline. Vi var astaggade på fest men hittade ingenting så det slutade med att vi låg däckade i soffan haha! Men det var supertrevligt och mysigt ändå. 

Idag sov jag länge och tog sedan en promenad med hunden, skönt! Nu sitter jag och kollar på pll och bara tar det lugnt. Ska läsa lite i alla olika böcker från skolan sen, men just nu orkar jag inte. Vad jag ska göra ikväll är lite oklart men det finns planer för en hemlig dejt!! ;) Vi får se hur det blir helt enkelt, slänger in något inlägg senare. Puss!

torsdagsmys

2014-03-20 / 20:26:12
 
Mina föräldrar går på dieter hit och dit så det nyttigheter som serveras. Men det är bara bra eftersom jag tränar, då känner man aldrig för att äta "onyttig" mat efteråt. Plus att det är supergott så jag klagar inte! 
 
Ligger i sängen och kollar pll just nu så ska snart fortsätta med det, är ganska trött så kommer säkert däcka ihop när som helst. Godnatt!

Honeycomb

2014-03-20 / 15:25:00


Outfit för dagen samt yoghurtglass från nyöppnade Honeycomb. Jag och tjejerna drog dit på lunchen, svingott!! 

Nu ska jag dra till gymmet och träna lite. Inte ett dugg pepp och fortfarande lite skakis från boxen igår men jaja! Hoppas på att komma hem relativt tidigt idag, inget plugg så det får bli en mysig seriekväll. Älskar sånna dagar!
Puss

Obsessed

2014-03-17 / 22:23:10
 
Har fått värsta grejen för blazers av alla slag. Måste visa denna som jag köpte i lördags när jag och Pau var i Linköping. Följde med henne för att tatuera sig, jag var typ nervösare än henne. Sjukt sugen blev man dock.... 

Måndag

2014-03-17 / 19:18:00
 
Hallllå! Måndag igen. Var på stan med mammi efter skolan och fick med godbitarna på bilden hem. Färgerna i verkligheten är inte desamma som bilden men jaja! 
 
Jag tänkte snart börja med lite tyskaplugg, har verbprov på onsdag och det kan väl vara det tråkigaste någonsin. Avskyr verkligen tyskan! Jag är dessutom sinnessjukt trött, mina ögon är helt ihopklistrade pga all pollen också. Kul! Nu tänkte jag hoppa in i duschen för att piggna till någorlunda. PUSSIS 

För jag kommer aldrig låta dig få se mig svag

2014-03-08 / 15:22:00
 
Jag vet att jag förtjänar så mycket bättre. Jag vet att jag kan få så mycket bättre. Förstår inte varför jag har slösat så mycket tid. 
 
Man är rädd för att känna sig ensam, vadå ensam?! Jag har världens jävla supervänner, hur kan jag ens tro att jag kommer vara ensam?!
 
Att äntligen ha insett detta är som en fucking jävla befrielse.
 
Jag har en sådan superkick right now att det känns som jag äger hela världen
RSS 2.0