Lunch på wayne's

2014-02-26 / 14:18:00



Halli hallå! Idag var en kort skoldag då vi inte hade någon matte eller mentorstid, skönt! Blev lunch på Wayne's med Cornelia och Malin. Nu är jag hos mamma och ska plugga lite inför provet imorgon. Orkar egentligen inte, orkar ingenting, det är kaos i mitt huvud och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera allting. Vet inte vad jag vill i mitt liv, vilket gör allting ännu tuffare och svårare, finner ingen motivation alls.
Förlåt för tråkiga inlägg

Tillbaka till skolan

2014-02-24 / 09:25:42





Tänkte prova blogga från mobilen, därav väldigt dåliga mobilbilder på hur jag ser ut idag, men det får duga! 

Nu är lovet slut och det är dags att komma in i sina rutiner igen, idag hade vissa i klassen ingen historia så jag börjar 10 istället. Skönt med sovmorgon! Vi har även inställd natur läste jag nu, vilket innebär lunch på 3 timmar. Lite segt men då kanske man kan få lite plugg överstökat! Har ganska mycket denna vecka så förmodligen kommer bloggen stå lika ouppdaterad som vanligt! Stressigt liv, men det blir väl bättre. 
 

stockholm

2014-02-21 / 11:44:21
 
 
Igår åkte jag och mina tjejer till Stockholm för lite shoppingtime. Blev dock inte så supermycket shopping, vi latjade mest omkring och tänkte på mat haha!! Men jag hade jätteroligt och vi alla fick med oss varsin blus/topp hem iallafall, kan visa vad jag köpte senare! 
 
Idag hade jag tänkte fokusera på pluggandet då jag har ett seminarium på tisdag, men jag orkar verkligen inte ta tag i det för det är så tråkigt!!! Ska träffa Pauline senare för lite catch up, hon ville få med mig på någon fest också men med tanke på mitt plugg får vi se hur det blir. 
 
Hjälp nu gick strömmen här också, blev helt knäpptyst!! Måste fixa det, skriver senare puss

beiget

2014-02-19 / 23:51:00
 
Invigde mina nya beiga jeans i måndags, värt att visa tycker jag!

Alla hjärtans dag

2014-02-15 / 13:51:45
 
 
 
 
 
 
 

i fredags

2014-02-15 / 12:19:23
 
Väldigt dålig på att uppdatera, jag vet! Men har haft så mycket att göra så har inte hunnit, har heller inte haft något jätte roligt att skriva eller visa. 

Igår var det ju alla stjärtans dag, utdelning av rosor, hjärtan och ballonger överallt i skolan. Lång dag och på em åkte jag hem till Natasha för lite mys med tjejerna, vin och god mat! Väldigt bra sätt att spendera kvällen på! ♥
 
Just nu sitter jag och äter en sen frukost i soffan, kollar lite tv och myser. Ska snart ringa Malin för att planera inför kvällen tänkte jag, dock är jag jäkligt seg men får väl se till att peppa upp mig lite! Vi hörs senare. Puss

stress

2014-02-05 / 22:17:19
Slänger upp måndagens outfit för den var söt.
 
Jag har fullt upp med nakpluggande, kommer dock ingenvart, allt jag läser och pluggar försvinner lika fort. Är så himla trött och vill bara sova fram till lovet, tror jag trotsar skolan, kryper i säng och stänger igen naturboken för kvällen faktiskt. Godnatt! 
 
 
 
 
 
 

klockor

2014-02-01 / 15:08:17
 
Skrev i något inlägg att jag hade fixat min klocka så tänkte bjuda på lite bilder nu! Den guldiga är ny och skulle varit en födelsedagspresent (den 1/1) men den kom hem nu i veckan istället, så en liten försening tyvärr! Den silvriga fick jag i examenspresent förra året och har varit med mig nästan varje dag haha! Skönt att ha både i silver och guld så man kan matcha lite bättre. Har nästan alltid på mig klocka, känns så himla naket att inte ha tycker jag. 

sen frulle

2014-02-01 / 13:44:41
 
 
Vaknade för några timmar sedan, tänkte kolla några avsnitt av Gossip Girl och mysa med min sena frukost.
Hittade min kameraladdare igår också förresten! Insåg dock att jag inte var en så väldigt bra fotograf, eller kanske är min kamera inne på sista livstiden nu. Jag väljer att skylla på det sistnämnda i vilket fall.
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0